Wie ben ik?Ik ben Bas Nieuwesteeg, en woonachtig in Baexem. Na jarenlange ervaring op het gebied van montage, reparatie & onderhoud aan rolluiken, zonwering en de elektrische installatie hiervan ben ik in oktober 2010 als parttime zzper mijn eigen montage en installatie bedrijf begonnen. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de avonduren en op de zaterdagen. Ik heb mijn eigen bedrijfje naast mijn baan in loondienst.


Rolluik, zonwering, horsystemen, montagewerken, electro installatie, noodverlichting & kleine klussen.          Ik verzorg het complete plaatje, denk hierbij aan de verkoop, reparatie & onderhoud van bovengenoemde producten.

Mijn grote pluspunt is dat ik naast de montage of reparatie van de producten ook het elektrawerk voor u kan verzorgen. Waar u normaal twee partijen nodig heeft (montagebedrijf en installateur) kan ik dit plaatje compleet voor uw leveren, 1 partij, dus 1 aanspreekpunt!!

Ook ben ik een montagedienst van/voor diverse bedrijven en producten. Denk hierbij aan webshops die producten verkopen die ik dan bij u kom monteren of installeren. Of bouwmarkten waar ik het montagewerk van diverse producten van verzorg.                                                                                                                      

Verder ben ik mij sinds 2018 aan het specialiseren in horren en hordeuren. Zowel standaard als maatwerk. Ik verkoop, monteer en repareer diverse merken en types. Informeer naar de mogelijkheden.


Kijk gerust eens rond op mijn website. Heeft u interesse in een van mijn diensten dan kunt u altijd bellen, appen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Ik heb geen showroom maar kom bij u aan huis, om de situatie samen met u te bekijken en tot een passende oplossing en/of offerte te komen.


Ik ben ook te vinden op facebook, twitter en Linkedin.