Wie ben ik?


Ik ben Bas Nieuwesteeg, en woonachtig in Baexem. Na jarenlange ervaring op het gebied van montage, reparatie & onderhoud aan rolluiken, zonwering en de elektrische installatie hiervan ben ik in oktober 2010 als parttime zzper mijn eigen montage en installatie bedrijf begonnen.


rolluik, zonwering, horsystemen, raamdecoratie, montagewerken, zonweringbesturing, electro installatie, vogelwering & montagedienst. Ik verzorg het complete plaatje, denk hierbij aan de verkoop, reparatie & onderhoud van bovengenoemde producten.


Mijn grote pluspunt is dat ik naast de montage of reparatie van de producten ook het elektrawerk voor u kan verzorgen. Waar u normaal twee partijen nodig heeft (montagebedrijf en installateur) kan ik dit plaatje compleet voor uw leveren, 1 partij, dus 1 aanspreekpunt!!


Ook ben ik een montagedienst van/voor diverse bedrijven en producten. Denk hierbij aan webshops die producten verkopen die ik dan bij u kom monteren of installeren. Of bouwmarkten waar ik het montagewerk van diverse producten van verzorg.


Verder werk ik met diverse zzpers samen om een zo'n compleet mogelijk plaatje voor u te creeren, dus 1 aanspreekpunt, wat het voor u als klant makkelijk houdt.


Ook is het mogelijk dat ik voor u, uw zonweringsinstallatie opleveren en samen met de installateur de zaken voor u regelen. Denk hierbij aan bedrade & draadloze installaties. Wij kunnen ook het onderhoud  van uw zonwerings installatie voor u regelen. Denk hierbij aan de controle van de installatie, relais, zonnecellen, windmeters, enz.


Kijk gerust eens rond op mijn website. Heeft u interesse in een van mijn diensten dan kunt u altijd bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Ik heb geen showroom maar kom bij u aan huis.


Ik ben ook te vinden op facebook, twitter en Linkedin.