Wie ben ik?


Ik ben Bas Nieuwesteeg, en woonachtig in Baexem. Na jarenlange ervaring op het gebied van montage, reparatie & onderhoud aan rolluiken, zonwering en de elektrische installatie hiervan ben ik in oktober 2010 als parttime zzper mijn eigen montage en installatie bedrijf begonnen. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de avonduren en op de zaterdagen. Ik heb mijn eigen bedrijfje naast mijn baan in loondienst.


Bent u op zoek naar horren en hordeuren dan bent u bij Nieuwesteeg Montage & Electro aan het juiste adres. Ik ben dealer van Unilux horren uit Boxtel. Ik heb een zeer ruim assortiment horren en hordeuren voor bijna alle ramen en deuren. Ik monteer horren en hordeuren in geheel Limburg en een gedeelte van Noord Brabant. Verder monteer ik ook horren en hordeuren in het grensgebied van Belgie en duitsland.

Verder doe ik ook kleine montage & electro klussen, en kleine klussen rondom huis en/of bedrijf. Denk hierbij aan het ophangen van schilderijen, prikborden, het monteren van (kantoor)meubilair. Vervangen van verlichting, enz.

Ook kunt u bij mij terecht voor het onderhoud aan uw nood en vluchtwegverlichting.

Kijk gerust eens rond op mijn website. Heeft u interesse in een van mijn diensten dan kunt u altijd bellen, appen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Ik heb geen showroom maar kom bij u aan huis, om de situatie samen met u te bekijken en tot een passende oplossing en/of offerte te komen.


Ik ben ook te vinden op facebook, twitter en Linkedin.