Noodverlichting

Ik repareer, onderhoud, vervang en installeer noodverlichting.                                                                              Bij mij kunt u terecht voor het jaarlijks onderhoud en/of inspectie van uw noodverlichting                                en / of vluchtwegverlichting.

Bij dit onderhoud krijgt u een onderhouds / inspectierapport.                                                                      Informeer naar de mogelijkheden


electro installatie


Nieuwesteeg Montage & Electro is uw plaatselijke electro installateur voor klein elektra installatie werk. Denk hierbij aan het vervangen van verlichting, meterkast, schakelmateriaal, enz.  

Ook is het mogelijk om via mij elektra installatiemateriaal te kopen voor bv uw verbouwing, informeer naar de mogelijkheden. Verder kunt u ook  bij mij terecht voor het vervangen van uw bestaande verlichting naar led verlichting. Ik werk met diverse merken en leveranciers.