Service, reparatie & onderhoud


Plotseling uw rolluiklint kapot, of heeft uw rolluikmotor het begeven. U zit in het donker of u krijgt uw rolluiken niet meer omhoog. Geen nood!! Bij Nieuwesteeg Montage & Electro kunt u terecht voor allerlei soorten reparaties aan rolluiken, (buiten) zonwering en horren. Denk hierbij aan het vervangen van optrekbanden, motoren, doeken, gaas, en allerhande onderdelen.
Wij verkopen en monteren geen rolluiken!!

Ik geef geen garantie op werking van materialen (denk hierbij aan werking van horren, rolluiken, zonneschermen, elektra, enz) als deze niet door Nieuwesteeg montage gemonteerd zijn in het verleden. Of ouder zijn dan de leeftijd van nadat de garantie vervalt.Prijzen; (per 01-02-2022)


Voor reparaties en/of vervangen van onderdelen bereken ik een uurtarief van 45,00 euro, excl. 21% Btw.            Het eerste uur altijd betalen en daarna wordt er per half uur gefactureerd. Hierbij komen nog de                kosten voor gebruikte materialen en eventuele voorrijkosten. Deze prijzen zijn excl. 21% Btw. 


Het vervangen van een optrekband op de begane grond en 1e verdieping kost 100 euro. Dit is incl. btw, optrekband/koord en band/koordopwinder. Mits goed begaanbaar met onze standaard ladder of vanaf plat dak.


De kosten voor het vervangen van optrekbanden/koorden op de tweede verdieping of hoger gaat prijs in overleg. Dit i.v.m. eventuele klimmaterialen. 


Binnen een straal van 20 km vanaf Nieuwesteeg Montage & Electro bereken ik geen voorrijkosten. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.